Skip to main content

Totul despre marketingul digital! CCIAT lansează a doua serie a cursului

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar al Proiectului “Digitalizăm Vestul”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, anunță lansarea celei de-a doua serii a cursului gratuit de MARKETING DIGITAL (nivel avansat).

Acesta se va desfășura în perioada septembrie-octombrie 2023 şi vizează dobândirea, într-o manieră concentrată și eficientă, de competențe digitale din sfera promovării online, atât de necesare la locul de muncă, respectiv:

Concepte cheie în marketing-ul digital

Planificare

Opțiuni de prezență web

Considerații website (Structura/Design/Conținutul/Promovare website)

Optimizare pentru motoare de căutare (SEO)

Platformele de Social Media și Campanii de marketing în Social Media

Conturi și utilizare Social Media

Servicii de gestionare a rețelelor sociale

Interacțiunea social media, generarea de clienți potențiali și vânzări

Publicitate online

E-mail marketing

Instrumente necesare în activitatea de marketing.

CITEŞTE ŞI: Patru firme interesate să amenajeze baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân! Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane de euro

Cursul are o durată de 120 ore: 40 ore teorie desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22) și 80 ore practică desfășurate on-line.

Orele de curs se vor desfășura de luni până vineri, după ora 16.00.

La curs pot participa angajați din societățile comerciale care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI, din județele Timiș, Arad și Hunedoara.

Cursul este organizat în cadrul Proiectului “DIGITALIZĂM VESTUL” de sprijinire a angajaților și angajatorilor din Regiunea Vest în domeniul alfabetizării digitale și a TIC, prin: Furnizarea de programe de formare a competențelor digitale și de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; Determinarea necesarului de formare profesională în domeniul TIC; Organizarea de programe de învățare la locul de muncă.

Proiectul beneficiază de două buletine electronice lunare: “Digitalizarea întreprinderilor și perfecționarea angajaților în domeniul TIC” (https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter__Digitalizam_Vestul) și „Economia Circulară” (https://www.cciat.ro/cciat_Newsletter_ECONOMIA_CIRCULARA).

Detalii privind înscrierea la curs pot fi obținute la tel. 0372 185 285 și/sau e-mail: office@cciat.ro.

Informații detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul CCIAT, secțiunea destinată proiectului: https://cciat.ro/cciat_DIGITALIZAM_VESTUL__Cod_SMIS_143187 și pe pagina de FACEBOOK.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.