Skip to main content

Patru firme interesate să amenajeze baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân! Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane de euro

Cu paşi mici, noua baza sportivă din Timişoara, de pe strada Mircea cel Bătrân, începe să prindă contur, zilele următoare urmând să fie desemnat constructorul care se va ocupa de lucrare.

Perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar viceprimarul Cosmin Tabără anunţă că patru firme s-au arătat interesate să realizeze propiectul tehnic şi execuţia propriu-zisă.

CITEŞTE ŞI: Circ, muzică, teatru şi dans, pe străzile Timişoarei! Începe Festivalul Impuls!

Complexul va fi format dintr-un un teren de fotbal, cu o suprafaţă sintetică şi dimensiuni conform reglementarilor FIFA, şi va fi dotat cu o tabelă de marcaj.

Langă terenul cu suprafaţă sintetică va fi amenajat înca unul, de dimensiuni mai mici, pe care se va putea juca handbal, baschet sau minifotbal, dar şi o pistă de atletism de 50 de metri, cu suprafaţă de tartan.

Complexul va avea şi o cladire administrativă cu vestiare, grupuri sanitare, un cabinet medical, o sală multifuncţională, birouri, un punct de pază şi o zonă de depozitare, iar deasupra construcţiei va fi amenajată o tribună cu 437 de scaune, dispuse pe 7 rânduri separate în 3 sectoare.

„După desemnarea societății câștigatoare vom trece la realizarea proiectului tehnic apoi la execuție. Teren de fotbal, 4 culoare alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, parcări. Aceasta va conține noua bază sportivă care va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil. Este al treilea proiect major concretizat cu oferte după stadionul de tip Lego si reparații la Sala Constantin Jude. Tot la capitolul infrastructura sportivă, includ realizarea DALI-urilor care sunt în lucru, la Complex Sportiv Dacia și Arena de Rugby„, a anunţat astăzi, viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără.

Proiectul noii baze sportive de pe strada Mircea cel Bătrân prevede şi amenajarea a 25 de locuri de parcare pentru autoturisme şi tot atâtea pentru biciclete.

CITEŞTE ŞI: Toalete de lux, în Timişoara! Primăria dă jumătate de milion de lei pe două wc-uri publice

În zonă vor fi plantaţi 38 de arbori, un aliniament nou de vegetatie pe strada Ciocârliei, arbuşti şi gazon de tip rulou pe langă vegetaţia existentă şi va fi montată o instalaţie pentru irigat zona verde.

De asemenea, urmează să fie amplasate bănci şi cosuri de gunoi şi va fi montat şi un sistem de iluminat ambiental.

Valoarea totală a obiectivului este de 6.708.102,89 lei inclusiv TVA, adică aproximativ 1,4 milioane de euro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.