Skip to main content

Patru firme interesate să amenajeze baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân! Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane de euro

Cu paşi mici, noua baza sportivă din Timişoara, de pe strada Mircea cel Bătrân, începe să prindă contur, zilele următoare urmând să fie desemnat constructorul care se va ocupa de lucrare.

Perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar viceprimarul Cosmin Tabără anunţă că patru firme s-au arătat interesate să realizeze propiectul tehnic şi execuţia propriu-zisă.

CITEŞTE ŞI: Circ, muzică, teatru şi dans, pe străzile Timişoarei! Începe Festivalul Impuls!

Complexul va fi format dintr-un un teren de fotbal, cu o suprafaţă sintetică şi dimensiuni conform reglementarilor FIFA, şi va fi dotat cu o tabelă de marcaj.

Langă terenul cu suprafaţă sintetică va fi amenajat înca unul, de dimensiuni mai mici, pe care se va putea juca handbal, baschet sau minifotbal, dar şi o pistă de atletism de 50 de metri, cu suprafaţă de tartan.

Complexul va avea şi o cladire administrativă cu vestiare, grupuri sanitare, un cabinet medical, o sală multifuncţională, birouri, un punct de pază şi o zonă de depozitare, iar deasupra construcţiei va fi amenajată o tribună cu 437 de scaune, dispuse pe 7 rânduri separate în 3 sectoare.

„După desemnarea societății câștigatoare vom trece la realizarea proiectului tehnic apoi la execuție. Teren de fotbal, 4 culoare alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, parcări. Aceasta va conține noua bază sportivă care va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil. Este al treilea proiect major concretizat cu oferte după stadionul de tip Lego si reparații la Sala Constantin Jude. Tot la capitolul infrastructura sportivă, includ realizarea DALI-urilor care sunt în lucru, la Complex Sportiv Dacia și Arena de Rugby„, a anunţat astăzi, viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără.

Proiectul noii baze sportive de pe strada Mircea cel Bătrân prevede şi amenajarea a 25 de locuri de parcare pentru autoturisme şi tot atâtea pentru biciclete.

CITEŞTE ŞI: Toalete de lux, în Timişoara! Primăria dă jumătate de milion de lei pe două wc-uri publice

În zonă vor fi plantaţi 38 de arbori, un aliniament nou de vegetatie pe strada Ciocârliei, arbuşti şi gazon de tip rulou pe langă vegetaţia existentă şi va fi montată o instalaţie pentru irigat zona verde.

De asemenea, urmează să fie amplasate bănci şi cosuri de gunoi şi va fi montat şi un sistem de iluminat ambiental.

Valoarea totală a obiectivului este de 6.708.102,89 lei inclusiv TVA, adică aproximativ 1,4 milioane de euro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.