Skip to main content

Patru firme interesate să amenajeze baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân! Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane de euro

Cu paşi mici, noua baza sportivă din Timişoara, de pe strada Mircea cel Bătrân, începe să prindă contur, zilele următoare urmând să fie desemnat constructorul care se va ocupa de lucrare.

Perioada de depunere a ofertelor s-a încheiat, iar viceprimarul Cosmin Tabără anunţă că patru firme s-au arătat interesate să realizeze propiectul tehnic şi execuţia propriu-zisă.

CITEŞTE ŞI: Circ, muzică, teatru şi dans, pe străzile Timişoarei! Începe Festivalul Impuls!

Complexul va fi format dintr-un un teren de fotbal, cu o suprafaţă sintetică şi dimensiuni conform reglementarilor FIFA, şi va fi dotat cu o tabelă de marcaj.

Langă terenul cu suprafaţă sintetică va fi amenajat înca unul, de dimensiuni mai mici, pe care se va putea juca handbal, baschet sau minifotbal, dar şi o pistă de atletism de 50 de metri, cu suprafaţă de tartan.

Complexul va avea şi o cladire administrativă cu vestiare, grupuri sanitare, un cabinet medical, o sală multifuncţională, birouri, un punct de pază şi o zonă de depozitare, iar deasupra construcţiei va fi amenajată o tribună cu 437 de scaune, dispuse pe 7 rânduri separate în 3 sectoare.

„După desemnarea societății câștigatoare vom trece la realizarea proiectului tehnic apoi la execuție. Teren de fotbal, 4 culoare alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, parcări. Aceasta va conține noua bază sportivă care va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil. Este al treilea proiect major concretizat cu oferte după stadionul de tip Lego si reparații la Sala Constantin Jude. Tot la capitolul infrastructura sportivă, includ realizarea DALI-urilor care sunt în lucru, la Complex Sportiv Dacia și Arena de Rugby„, a anunţat astăzi, viceprimarul Timişoarei, Cosmin Tabără.

Proiectul noii baze sportive de pe strada Mircea cel Bătrân prevede şi amenajarea a 25 de locuri de parcare pentru autoturisme şi tot atâtea pentru biciclete.

CITEŞTE ŞI: Toalete de lux, în Timişoara! Primăria dă jumătate de milion de lei pe două wc-uri publice

În zonă vor fi plantaţi 38 de arbori, un aliniament nou de vegetatie pe strada Ciocârliei, arbuşti şi gazon de tip rulou pe langă vegetaţia existentă şi va fi montată o instalaţie pentru irigat zona verde.

De asemenea, urmează să fie amplasate bănci şi cosuri de gunoi şi va fi montat şi un sistem de iluminat ambiental.

Valoarea totală a obiectivului este de 6.708.102,89 lei inclusiv TVA, adică aproximativ 1,4 milioane de euro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.