Skip to main content

Timişul a depăşit 150 de morţi, pe fondul pandemiei de coronavirus! Două decese, de ieri până astăzi

Statisticile privind infectările cu COVID-19 continuă să fie unele alarmante, atât la nivel national, cât şi în judeţul Timiş.

De la debutul epidemiei în ţara noastră, în Timiş au fost depistate pozitiv, 3.275 de persoane, dintre care 57, numai în ultimele 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: Greii din PSD, la Timişoara! Ciolacu este optimist în privinţa rezultatului de la alegerile locale, în judeţ

În acelaşi interval, au fost efectuate 1.710 teste pentru SARS-CoV-2, şi din păcate doi oameni au murit, din cauza complicaţiilor provocate de coronavirus.

Astfel, bilanţul deceselor a ajuns la 151 de persoane.

În ceea ce priveşte cazurile nou apărute, în ultimele 24 de ore, 22 sunt din Timişoara, 11 din Periam, 4 din Lugoj, 2 din Giroc şi câte unul din Gelu (Variaș), Lenauheim, Teremia Mare, Tomnatic, Sânnicolau Mare, Lugojel (Găvojdia), Nițchidorf, Sânpetru Mare, Variaș, Chevereșu Mare, Ghiroda, Bobda (Cenei), Dumbrăvița, Deta, Victor Vlad Delamarina, Beregsău Mare (Săcălaz), Cenad şi Racovița.

CITEŞTE ŞI: Ultimă oră! Câte cazuri noi de coronavirus, au apărut pe teritoriul ţării noastre, de ieri până astăzi?

În spitalele de COVID din Timiş, sunt internaţi 148 de pacienţi, dintre care 19 sunt în stare gravă, la terapie intensivă.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.