Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Greii din PSD, la Timişoara! Ciolacu este optimist în privinţa rezultatului de la alegerile locale, în judeţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, şi Vasile Dâncu sunt în judeţul Timiş, într-o vizită de susţinere a candidaţilor PSD, la alegerile din 27 septembrie.

Cu toţii sunt optimişti în privinţa rezultatelor, mândrindu-se cu o listă de oameni integri şi fără traseişti politici.

CITEŞTE ŞI: Ultimă oră! Câte cazuri noi de coronavirus, au apărut pe teritoriul ţării noastre, de ieri până astăzi?

“Mai mulţi lideri am depus un proiect legislativ, prin care rolul organizării alegerilor să fie preluat de Parlament. A fost atacat la Curtea Constituţională, iar acum aşteptăm rezultatul. Din punctul de vedere al responsabilităţii, cred că oamenii politici trebuie să le confere românilor dreptul de a fi ales. Întâi, avem alegerile locale şi sunt convins că aici, în Timiş şi în Timişoara, vom avea un rezultat bun. Avem candidaţi specialişti, nu penali sau traseişti politici. Depinde ce vor timișorenii, dacă vreți un samsar de terenuri sau un om corect la conducerea consiliului judeţean”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

“Îi felicit pe Fredi (Alfred Simonis – n.a), Călin (Călin Dobra – n.a) şi Voichița (Voichiţa Lăzureanu), pentru listele cu care vin în fața alegătorilor. Sunt cele mai bune liste. Nu avem condamnați penal ca alții pe aceste liste, nu avem traseiști, dar avem specialiști și oameni noi. De asemenea avem oameni care știu foarte bine administrație. Vă felicit pentru modul în care ați facut listele, pentru candidaturile prezentate în Timiș”, a spus  Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD.

Liderii PSD şi-au arătat nemulţumirea faţă de momentul organiării alegerilor.

Ei spun că atât scrutinul pentru locale cât şi cel pentru parlamentare ar fi trebuit amânate.

Dar, pentru că nu au găsit înţelegere, au intrat în lupta electorală şi sunt convinşi că alegătorii îi vor penaliza pe cei de la PNL, la vot.

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat, după ce împreună cu colegii am decis că e nevoie de continuitate. Timp de trei ani şi jumătate, cât a durat mandatul meu, a fost o perioadă de provocări şi de proiecte, dar poti spune că a fost un mandat mulţumitor, pentru că , am demarat proiecte importante. Zilele următoare voi prezenta un bilanţ cestea trebuie continuate al activității, dar și cu un plan de management pentru Timiș”, a spus candidatul PSD la funcţia de preşedinte CJT, Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: Cămin studenţesc, ca în filme! Investiţie de peste 6 milioane de euro, la Timişoara

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login