Timişorenii din Soarelui şi Ciarda s-au plâns poliţiştilor locali! Ce au reclamat?

Câini fără stăpân, căruţe, maşini parcate pe trotuare şi scandaluri! Acestea sunt principalele probleme ridicate de timişorenii din Soarelui şi Ciarda Roşie.

Poliţiştii locali au continuat în această săptămână acțiunile în cartierele din Timişoara, pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă cetăţenii. În aceste zile, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie, după ce în săptămânile trecute au luat contact cu cetățenii din cartierele Freidorf, Dâmbovița, Aradului, Lipovei, Plopi, Kuncz, Ronaț și Mehala.

Poliţiştii au interacţionat cu peste 100 de persoane, fiind consemnate problemele ridicate de acestea, printre care prezența câinilor fără stăpân în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, prezența unor atelaje care circulă fără a respecta legislația rutieră în zona blocurilor de pe C. Buziașului, precum și pe străzile din Ciarda, parcarea autoturismelor pe trotuar, împiedicând circulația pietonilor în zona Intrarea Venus, parcarea unor autoturisme în dreptul căii de acces din spatele Grădiniței PP nr.38, prezența unor grupuri de tineri, în special în spatele Colegiului Tehnic Electrotimiș, care nu respectă regulile de conviețuire socială, le cer bani sau alte bunuri elevilor mai mici, permiterea accesului minorilor în barurile de pe Calea Buziașului unde sunt practicate jocuri de noroc și sunt vândute țigări la bucată, prezența unor grupuri de tineri care tulbură ordinea și liniștea publică pe str. Vasile Balmuș.

Pe lângă problemele semnalate de cetățeni, în urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai constatat 15 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare și alte 10 nereguli legate în special de locații cu autovehicule ce par abandonate și locații frecventate de câini fără stăpân.

Și de această dată, problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

S-a dat din nou alarma, la Aeroportul Timişoara! Din fericire, tot pentru un exerciţiu

Aeroportul Internațional Timișoara în parteneriat cu MENSAVE, companie specializată în cursuri de prim ajutor avansate a implementat, în premieră naţională, un serviciul de prim ajutor integrat.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.