Alina Gorghiu, propusă președinte la Senat, fără știrea sa

Fără să știe, sau fără a se fi discutat într-un for al PNL, Alina Gorghiu a fost propusă pentru funcția de președinte al Senatului din România.

Cel ce a lansat ideea este chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care spune că liderul PNL de la nivel național are toate șansele să câștige o asemenea funcție.

Cred că doamna Alina Gorghiu va trebui să fie președintele Senatului din România. Unii m-au acuzat că am început să împart funcții, dar după părerea mea doamna Alina Gorghiu are toate atuurile să devină președintele Senatului. Care atuuri? Este președintele partidului care va da Guvernul în România, va fi senator din partea unui mare județ, este senator din partea uneia dintre cele mai puternice filiale ale PNL. Toate acestea și altele sunt calități importante și sper ca dânsa să fie președintele Senatului”, a spus primarul Timișoarei.

Robu recunoaște că n-a discutat cu nimeni despre propunerea sa, dar spune că îi place să privească în perspectivă.

„N-am întrebat-o pe doamna Gorghiu dacă vrea. Eu îmi exprim poziția. În PNL nu s-a discutat cine să fie președinte al Senatului, meciul nostru este cel din 11 decembrie, dar eu obișnuiesc să privesc mai departe și am lansat această opinie strict personală”, a mai punctat primarul Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.