Skip to main content

Alina Gorghiu, propusă președinte la Senat, fără știrea sa

Fără să știe, sau fără a se fi discutat într-un for al PNL, Alina Gorghiu a fost propusă pentru funcția de președinte al Senatului din România.

Cel ce a lansat ideea este chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care spune că liderul PNL de la nivel național are toate șansele să câștige o asemenea funcție.

Cred că doamna Alina Gorghiu va trebui să fie președintele Senatului din România. Unii m-au acuzat că am început să împart funcții, dar după părerea mea doamna Alina Gorghiu are toate atuurile să devină președintele Senatului. Care atuuri? Este președintele partidului care va da Guvernul în România, va fi senator din partea unui mare județ, este senator din partea uneia dintre cele mai puternice filiale ale PNL. Toate acestea și altele sunt calități importante și sper ca dânsa să fie președintele Senatului”, a spus primarul Timișoarei.

Robu recunoaște că n-a discutat cu nimeni despre propunerea sa, dar spune că îi place să privească în perspectivă.

„N-am întrebat-o pe doamna Gorghiu dacă vrea. Eu îmi exprim poziția. În PNL nu s-a discutat cine să fie președinte al Senatului, meciul nostru este cel din 11 decembrie, dar eu obișnuiesc să privesc mai departe și am lansat această opinie strict personală”, a mai punctat primarul Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.