Skip to main content

Teatrul German organizează o expoziție de fotografie în cadrul Festivalului European de Teatru EUROTHALIA

Teatrul German de Stat Timișoara organizează o nouă ediție a Festivalului European de Teatru Eurothalia în 2023.

Cu această ocazie, echipa pregătește prima ediție a expoziției Fotografia în Teatru din cadrul festivalului, venind astfel în completarea motto-ului Perspective din acest an printr-un apel deschis destinat fotografilor profesioniști sau amatori, indiferent de vârstă sau experiență. 

Această expoziție are ca scop promovarea artei fotografice și a teatrului, prin explorarea diferitelor unghiuri ale teatrului surprinse prin lentila fotografilor.

Obiectivul apelului deschis Fotografia în Teatru este de a prezenta prietenia între artele spectacolului și mediul de fotografie de arhivă prin cele trei teme propuse: fotografii de spectacol, fotografii de culise precum și fotografii care să ilustreze efectul teatrului asupra comunității.

Vezi mai ros regulamentul:

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.