Skip to main content

VIDEO Incendiu uriaș în zona Pădurea Verde din Timișoara! Fumul negru se vede de la câțiva kilometri

S-a dat alarma în urmă cu puțin timp, la Timișoara, unde a izbucnit un incendiu puternic.

Fumul negru s-a văzut de la kilometri distanță. Incendiul a izbucnit în zona Pădurea Verde, lângă Linde.

Când echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta la deșeuri și anvelope, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Pompierii au acționat pentru a stinge focul care ardea cu putere, dar și pentru a evita o posibilă extindere a flăcărilor. În paralel, salvatorii au căutat posibile victime.

„Duminică,19.05.2024, la ora 11:45, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o curte comună (mai mulți operatori economici) pe strada Demetriade din Timișoara. A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locului evenimentului s-a acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă”, transmite ISU Timiș.

După eforturi intense, pompierii au reușit să lichideze incendiul, a cărui cauză de izbucnire urmează să fie stabilită.

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, incendiul soldându-se doar cu pagube materiale.

Din primele informații, au ars o remorcă dezafectată, aproximativ 100 de cauciucuri și au fost afectate alte două remorci de TIR.

A fost anunțată Garda de Mediu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.