Skip to main content

Tânăr bătut de mai mulţi indivizi de etnie romă, până a intrat în comă! Sunt căutări ample pentru găsirea unuia dintre agresori

Scandal de proporţii, aseară, la o sală de jocuri de noroc din Lugoj, unde un agent de pază i-a interzis accesul unui copil de etnie romă, pe motiv că nu are 18 ani.

Acesta a început să se certe cu paznicul, după care a plecat dar s-a întors cu câţiva prieteni şi l-a luat la bătaie pe agent.

După ce i-audat acestuia o lecţie, agresorii au plecat acasă, în satul Măguri, iar agentul de pază şi-a chemat nişte amici şi s-au dus cu toţii, peste ei.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Ceremonie specială, de rotire a colanului! Ovidiu Bunget a preluat funcţia de guvernator al Districtului 2241 România şi Republica Moldova

Cele două tabere s-au lovit cu tot ce le-a căzut în mână, iar pentru calmarea spiritelor, la faţa locului au ajuns zece echipaje de poliţişti.

A fost prea târziu pentru agentul de pază, în vârstă de 30 de ani, care a suferit nenumărate leziuni şi traumatisme.

A fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, în comă, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Toate persoanele implicate în scandal au fost duse la audieri, iar unu dintre agresorii agentului de pază a fost reţinut.

Un alt bărbat este căutat şi la această oră, fiind dat şi în consemn la frontieră.

CITEŞTE ŞI: Scandalul diplomelor false de bacalaureat! Un student şi secretara unei universităţi private din Timişoara au ajuns în arest!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.