Skip to main content

Galerie foto: Ceremonie specială, de rotire a colanului! Ovidiu Bunget a preluat funcţia de guvernator al Districtului 2241 România şi Republica Moldova

Moment important pentru rotarienii din Districtul 2241 România şi Republica Moldova, care au participat aseară, la rotirea colanului la toate cluburile din judeţul Timiş.

Rotirea colanului, la care au participat 300 de membri şi invitaţi, este o ceremonie în cadrul căreia, guvernatorii cluburilor care şi-au încheiat mandatul predau ştafeta către succesorii lor.

CITEŞTE ŞI: Scandalul diplomelor false de bacaluareat! Un student şi secretara unei universităţi private din Timişoara au ajuns în arest!

Evenimentul a avut loc la Cramele Recaş, unde fostul guvernator, Florin Mărginean, a trecut în revistă proiectele sociale pe care clubul le-a derulat în mandatul lui şi şi-a exprimat convingerea că programele destinate comunităţilor vor continua.

Peste câteva zile începe oficial, anul rotarian 2023-2024, iar pe 23 februarie 2024 vom sărbători 119 ani de Rotary. Aşadar, nu suntem la prima ceremonie de predare a colanului, în cadrul unui district Rotary. Avem suficientă experienţă pentru ca activităţile rotariene să se desfăşoare, şi de acum încolo, într-un ritm susţinut, constant şi în beneficiul comunităţilor. Privesc finalul meu de mandat în aceeaşi cheie de continuitate, pentru că am acumulat, în acest an, cunoştinţe şi experienţe pe care le pun la dispoziţia Rotary şi mă alătur unui grup de past district governors iar acest lucru mă onorează şi mă obligă, în acelaşi timp”, a spus Florin Mărginean, guvernatorul Districtului 2241 România şi Republica Moldova, 2022-2023.

Noul guvernator este Ovidiu Bunget, doctor în contabilitate şi profesor la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din Timişoara.

Spune că îşi va axa mandatul de guvernator pentru anul rotarian 2023-2024, atât pe proiectele sociale, pentru care clubul este cunoscut, cât şi pe creşterea numărului de membri şi a calităţii acestora.

Vorbeşte despre Rotary ca despre o carte frumoasă definită de prietenie şi voluntariat.

“Discutăm şi despre un topic nou, despre sănătatea mentală, în contextul în care lumea este afectată de sindromul generat de pandemia Covid şi de alte elemente anterioare. Dar, vorbim şi despre continuitate. Este foarte important să continuăm proiectele anterioare, fie că vorbim despre preşedinţi, fie că vorbim la nivel districtual, de guvernator, iar acest lucru îl vom face. În mod evident, vor fi şi proiecte noi şi vă încurajez să creaţi speraţă comunităţilor vostre, să creaţi speranţă în sufletele voastre, să creaţi speranţă în lume. Dăruiţi bucurie şi lucrurile vor merge, împreună, tot mai bine”, a spus Ovidiu Bunget, guvernatorul Districtului 2241 România şi Republica Moldova, 2023-2024.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Locuitorii din Săcălaz cer demisia primarului, după ce acesta a săvârşit un nou abuz

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.