Skip to main content

Andrei Ţoancă, preşedintele interimar al Ligii Studenţilor PSD din România! Mesajul pe care îl transmit colegii din Timiş

Un timişorean a ajuns în fruntea Ligii Studenților PSD din Romania şi îşi propune să schimbe percepţia tinerilor despre politică.

Este vorba despre Andrei Ţoancă, un tânăr de 20 de ani, care este şi preşedintele organizaţiei studenţilor social-democraţi din Timiş, funcţie în care a fost ales în august 2022.

CITEŞTE ŞI: Tânăr bătut de mai mulţi indivizi de etnie romă, până a intrat în comă! Sunt căutări ample pentru găsirea unuia dintre agresori

La vremea respectivă a fost invitat la podcastul lui Dan Radosav, Sursa de Vest fără Filtru, unde a explicat de ce a ales să se implice în viaţă politică.

Spunea că îşi doreşte o schimbare în bine la nivelul comunităţii din care face parte, iar pentru asta e nevoie ca tinerii să fie reprezentaţi cât mai bine.

“Cea mai mare realizare a mea, de până acum, este faptul că am reuşit să îndeplinesc obiectivul pe care l-am avut şi eu, şi oamenii din echipa mea: atragerea studenţilor din cele patru mari universităţi din Timişoara. Ne dorim să atragem câte unul-doi oameni din fiecare facultate, pentru ca studenţii să fie cât mai bine reprezentaţi. Ideea acestei Ligi se bazează pe rezolvarea problemelor pe care le au studenţii, pe organizarea de acţiuni pentru studenţi şi pe oferirea de oportunităţi pentru ei, de a sta faţa în faţă cu profesori universitari, senatori, deputaţi, consilieri locali, consilieri judeţeni, care să îi asculte. Pentru că misiunea noastră, a tinerilor care ne implicăm în politică, este de a a fi asculaţi de seniori”, spunea Andrei Ţoancă, la Sursa de Vest fără Filtru.

Acum, ca preşedinte interimar al Ligii Studenţilor PSD din România are şi mai multe responsabilităţi, iar colegii au mari aşteptări de la el.

„Andrei este un tânăr ambițios, student la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, care își dorește să schimbe semnificativ și pozitiv percepția societății asupra tinerilor ce aspiră la o carieră în politică. Îl felicităm și îi urăm mult succes în activitatea politică din această nouă poziție!”, este mesajul postat pe facebook, de PSD Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.