Skip to main content

Suma uriaşă investită într-o comună de lângă Timişoara! 8 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor

Primăria Giarmata a semnat un contract de execuție pentru modernizarea străzilor din Cartierul Primăverii, o investiție semnificativă în valoare de peste opt milioane de euro.

În cadrul acestui ambițios proiect, 23 de străzi din Cartierul Primăverii, cu o lungime totală de aproximativ 10 kilometri, vor fi asfaltate pentru a îmbunătăți infrastructura localității.

Investiția cuprinde și construirea de trotuare cu o lățime de 1,5 metri de fiecare parte a străzilor, precum și instalarea de rigole subterane pentru colectarea și gestionarea apelor pluviale.

Pe lângă modernizarea străzilor, proiectul include și alte facilități esențiale pentru comunitate, cum ar fi hidranți, robineți de apă și nu mai puțin de 544 de accese rutiere la proprietăți, realizate din pavaj cu o lățime de 4 metri.

Primarul comunei spune că acest proiect major de investiții va îmbunătăți semnificativ calitatea infrastructurii și va contribui la dezvoltarea durabilă a comunei.

„Astăzi am semnat execuția lucrărilor pentru modernizarea străzilor din Cartierul Primăverii! 23 de străzi din cartier, cu o lungime însumată de aproximativ 10 km, vor fi asfaltate în cadrul celui mai mare proiect de investiții din comuna noastră, proiect care mai cuprinde trotuare de 1,5 m lățime, de o parte și alta a străzilor, rigole pentru colectarea și controlul apelor pluviale, în subteran, hidranți, robineți de apă și 544 de accese rutiere la proprietăți, din pavaj, cu lățime de 4 m. Valoarea totală a lucrărilor este de 41 de milioane de lei iar durata de execuție 4 ani”, anunţă Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.