Skip to main content

FOTO Ziua Imnului Național, sărbătorită la Timișoara! Paradă militară și ceremonial religios, în centrul orașului

Timișoara a celebrat astăzi Ziua Imnului Național.

Data de 29 iulie a fost proclamată Ziua Imnului Național al României – „Deșteaptă-te române!”, simbol al unității Revoluției Române de la 1848.

La Timişoara evenimentul a început cu un scurt ceremonial religios, a fost intonat imnul de stat, iar apoi reprezentanţi ai Brigăzii 18 Infanterie Banat, ai Jandarmeriei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au pornit în pas de defilare, în Piața Libertății. 

Conform Constituției Romaniei, Imnul National este considerat simbol național, alaturi de drapelul tricolor, stema tarii si sigiliul statului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.