Skip to main content

Partidul Republican, lansat oficial în Timiș! Filiala județeană este condusă de Marcel Mihoc, iar cea locală de Marius Craina!

Partidul Republican a fost lansat astăzi oficial și în Timiș! La nivel județean formațiunea politică este condus de Marcel Mihoc, iar filiala Timișoara îl are președinte pe medicul Marius Craina.

Republicanii și-au dat întâlnire astăzi la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, chiar de Ziua Imnului Național.

La eveniment au participat pe lângă Marian Cucșa, președintele formațiunii politice, secretarul partidului, Ionel Petre, dar și invitați special precum George Simion, președintele AUR, cu care partidul se află în alianță, sau președintele ANȚ, Radu Ghidău.

Astăzi, am lansat filiala Timiș a Partidului Republican. În prezența președintelui AUR George Simion, a președintelui ANȚ Radu Ghidău și a peste 350 de patrioți republicani timișeni, am prezentat direcțiile de acțiune și structura de conducere, atât județeană cât și municipală Timișoara. Bun venit și succes lui Marcel Mihoc președinte al Partidului Republican filiala Timiș și lui Marius Craina președinte al Partidului Republican municipiul Timișoara! Uniți suntem puternici și vom reuși să dezvoltăm patriotismul local și național!”, a transmis președintele Partidului Republicanilor din România, Marian Cucșa.

Mă bucur că în sfârșit se coagulează forțe politice fără stăpâni. Mă bucur că în sfârșit ne adunăm, ne organizăm. Mă bucur că în sfârșit partidul AUR își găsește aliați naturali, firești și mă bucur că în anul 2024 Alianța AUR va fi pe primul loc în preferințele românilor. Timișoara a fost negociată, a fost trădată și a fost vândută, pentru că primarul Dominic Fritz de astăzi este doar un aranjament al unora și altora care caută să spună românilor că nu mai ne putem conduce”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Tot astăzi au fost prezentați oficial și noii președinți ai Partidului Republican de la nivel local. Marius Craina este la conducerea filialei Timișoara, în timp ce Marcel Mihoc a revenit în politică după o pauză de 10 ani și conduce filiala județeană.

De când mă știu mi-am dedicat viața, cariera, energia, tot ceea ce am învățat pentru o singură politică, a oamenilor și medic fiind a pacienților. Sunt medic ginecolog de peste 30 de ani și cadru didactic la UMF de peste 30 de ani, sunt bănățean născut în Giarmata lângă Timișoara, sunt mândru că m-am născut, am copilărit, am crescut, m-am format și mi-am desfășurat întreaga activitate în Banat, dar de-a lungul carierei am trăit și trăiesc foarte multe decepții pentru că toți cei care au fost implicați în conducere și au avut puterea de decizie, nu au știut că la noi în medicină totul se axează pe pacient, pacientul este în vârful piramidei și noi suntem la baza ei (…) Am acceptat cu onoare propunerea lui Marian Cucșa de a mă implica în acest politic, încă o dată, deși am fost de multe ori decepționat. Accept această provocare pentru că nu am fost niciodată laș și atunci când m-am implicat am făcut-o până la capăt, pentru că la mine nu există jumătăți de măsură”, spune Marius Craina, președintele Partidului Republican, filiala Timișoara.

În ultimii 10 ani n-am mai făcut politică, mi-am văzut de ale mele, n-am mai crezut că o să apară cineva în țara asta care sa mai facă politică pe sufletul meu. Unul dintre motivele pentru care am revenit în politică este pentru că mă regăsesc lângă cei doi președinți (n.r. Marian Cucșa și George Simion), mă regăsesc lângă cei doi oameni care au avut capacitatea acum un an de zile să pună la cale această alianță. Mă bucur că văd doi copii tineri, plini de energie, cu putere de muncă și vă mulțumesc că m-ați acceptat în echipa dumneavoastră și vă garantez că în Timiș o să aveți rezultate și nu datorită mie, datorită curentului pe care dumneavoastră l-ați lansat”, a spus Marcel Mihoc, președintele filialei Timiș a Partidului Republican.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.