Skip to main content

Strigător la cer! Un bărbat a fost bătut până şi-a pierdut cunoştinţa, pentru 1.000 de lei

Un bărbat în vârstă de 42 de ani şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a scos o sumă de bani de la un bancomat, iar trei indivizi i-au pus gând rău.

L-au urmărit pe Aleea Poporului din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, iar la un moment dat au tăbărât asupra bărbatului.

L-au trântit la pământ şi au început să caute bani şi alte obiecte de valoare, găsind suma de 1.000 de lei, pe care omul tocmai o scosese de la bancomat.

CITEŞTE ŞI: Un nou manager la Muzeul Satului Bănățean Timișoara. Dorel Micle a promovat concursul pentru acest post

După ce au furat banii, indivizii au luat-o la fugă, însă victima a pornit pe urmele lor.

A reuşit să o prindă pe fata care făcea parte din grup, moment în care, unul dintre tinerii care o însoţea s-a întors şi l-auluat la bătaie de bărbatul de 42 de ani.

L-a lovit în neştire cu pumnii, până când victima a căzut la pământ inconştientă.

Martorii au sunat la 112, iar poliţiştii hunedoreni au început imediat o anchetă, identificându-i pe autori.

Este vorba despre doi băieţi de 18, respectiv 16 ani, şi o fată de 14 ani.

Aceştia au fost duşi la audieri, după care doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 30 de zile, iar altul s-a ales cu arest la domiciliu.

„Aceştia au fost prezentați magistraţilor, care au dispus, faţă de tânărul de 18 ani şi faţă de minora de 14 ani, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, în timp ce faţă de minorul de 16 ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Video: Flăcări uriașe, la un depozit de anvelope și piese auto

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.