Skip to main content

Anunț de interes public!

Prin Incheierea Civila nr. 21213/25.10.2022, Dosar 27194/325/2022, Judecatoria Timisoara, constata dizolvata ASOCIATIA GLOBAL FORUM CENTER, în baza Hotărârii adunării generale din 16.09.2022, dispune intrarea in lichidare, desemneaza ca lichidator pe C.I.I. Urechiatu Romeo Antoniu cu sediul in Timisoara, str. Munteniei, bl. C39, et.1, ap.4, Timis.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.