Skip to main content

Spiridușii legii! Polițiștii din Hunedoara au devenit îngeri păzitori pentru cei mai puţin norocoşi

În preajma Sărbătorilor de iarnă, polițiștii din Hunedoara devin Spiridușii cu epoleți ai Moșului pentru o familie care a cunoscut umbrele violenței domestice.

Locuind într-o casă, o mamă și cei doi copii ai săi, în vârstă de 11 și 13 ani, primesc pentru al patrulea an consecutiv sprijinul și afecțiunea polițiștilor.

În cadrul unei acțiuni menite să aducă zâmbetul pe chipurile celor mici, polițiștii au oferit nu doar alimente și dulciuri, ci și sfaturi utile pentru prevenirea violenței domestice.

CITEŞTE ŞI: Coduri portocaliu și galben de viscol emise de ANM, pentru toată țara! Vremea rea ține până în Ajunul Crăciunului

Această inițiativă umanitară își propune să sensibilizeze cu privire la impactul devastator al violenței în familie și să sublinieze importanța sesizării autorităților și a solicitării ordinului de protecție provizoriu, atunci când este necesar.

Oamenii legii au pregătit o surpriză emoționantă şi pentru o fetiță de 5 ani, din apropierea Simeriei, care își dorește să devină polițistă atunci când va crește.

Cu o autospecială plină de dulciuri și cadouri, polițiștii au făcut o vizită specială pentru a împărtăși cu ea din activitățile lor cotidiene și pentru a-i insufla visul de a contribui la menținerea liniștii și siguranței cetățenilor.

Aceste acțiuni nobile subliniază nu doar latura umană și sensibilă a polițiștilor, ci și necesitatea unei abordări comunitare în prevenirea și combaterea violenței domestice.

CITEŞTE ŞI: Tragedie, înainte de sărbători! O femeie a murit după ce a intrat cu maşina, într-un tir

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.