Skip to main content

Bărbat, trezit din somn și atacat cu o macetă, în toiul nopții! S-a ales cu mâna amputată și mai multe răni în zona capului

Incident șocant! Un tânăr a intrat în casa unchiului său și l-a atacat cu o macetă, amputându-i acestuia mâna.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în orașul Hațeg din Hunedoara.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, băut bine, a intrat aproape de miezul nopții în casă peste bărbatul de 50 de ani, care dormea. Înarmat cu o macetă, acesta s-a năpustit asupra unchiului său, rănind-ul în zona capului. Ulterior l-a lovit și peste mâna dreaptă, amputându-i acestuia mâna, de la încheietura palmei.

La data de 20 decembrie 2023, în jurul orei 23:40, Poliția orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit, pe raza orașului Hațeg. Patrula de intervenție care s-a deplasat la fața locului, din primele verificări efectuate, a stabilit faptul că în jurul orei 23.30, un tânăr a pătruns într-o casă din orașul Hațeg,  unde locuiește un bărbat de 50 de ani, în timp ce acesta dormea. Tânărul, aflat fiind sub influența alcoolului și fiind înarmat cu un obiect tăietor (macetă), a început să îl lovească pe bărbatul de 50 de ani (unchiul său) cu obiectul pe care îl purta în mână, în zona capului și ulterior l-a lovit și peste mâna dreaptă, amputându-i acestuia mâna, de la încheietura palmei”, transmite IPJ Hunedoara.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical, care a preluat victima conștientă și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Hațeg, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au în tocmit dosar penal sub aspectul comiterii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală  și violare de domiciliu.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, în vederea luării măsurilor legale.

UPDATE

În urma probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.