Skip to main content

Coduri portocaliu și galben de viscol emise de ANM, pentru toată țara! Vremea rea ține până în Ajunul Crăciunului

Se strica vremea. ANM a emis coduri galbene de vant puternic si viscol!

Primele avertizări intră în vigoare astăzi de la ora 22.00 și sunt valabile pana maine la 12. Sunt vizate zonele montane din Occidentali, Orientali și vestul Meridionalilor.

Simultan, în cea mai mare parte a Crișanei și local în Transilvania vântul va sufla la rafală cu până la 60 de kilometri pe oră.

De mâine intra în vigoare coduri portocaliu și galben de viscol.

Cel portocaliu e valabil de maine de la ora 18 pana duminica dimineata in tot lantul carpatic.

La peste 1.500 de metri altitudine vantul va sufla cu peste 120 de kilometri pe ora, va viscoli zăpada, iar vizibilitatea va fi redusă.

Codul galben de vant puternic vizeaza toata tara e valabil tot de maine pana duminica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.