Skip to main content

Sorin Grindeanu, audiat la DNA, în dosarul în care sunt cercetaţi doi directori CFR

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost citat în această dimineaţă la sediul DNA, pentru a da declaraţii în dosarul de abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei, deschis de procurorii anticorupţie, pe numele a dosi directori din CFR.

Unul dintre ei, Ion Alexandru Simu, este un apropiat al lui Grindeanu şi este acuzat că l-a instigat pe directorul său adjunct să dea o dispoziţie ilegală, prin care Simu a fost numit director al CFR Infrastructură Timişoara.

CITEŞTE ŞTIREA INIŢIALĂ AICI

Pe de altă parte, CFR este în subordinea ministerului condus de Grindeanu, astfel că audierea acestuia, în calitate de martor, este firească.

Dosarul care îi vizează pe Ion Alexandru Simu şi adjunctul său, Petru Ceşa, este instrumentat de procurorii DNA Timişoara.

VOM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.