Skip to main content

2,6 milioane de lei, pentru dezinfectanţi! Primăria Timişoara cumpără peste 80.000 de litri de astfel de materiale igienico-sanitare

Începe analiza ofertelor depuse de firmele interesate să vândă Primăriei Timişoara, soluţii dezinfectante pentru mâini, uşi, pardoseli şi bănci.

Este o achiziţie din fonduri europene destinată şcolilor şi grădiniţelor din oraş,pentru care a fost alocată suma de 2.6 milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: O tânără aflată în vizită în ţara noastră a dispărut fără urmă! Ai văzut-o cumva?

7 firme au depus 15 oferte pentru cele 3 loturi licitate, în vederea livrării a 17.631 de litri de dezinfectanți pentru bănci și uși, 46.664 de litri de dezinfectanți pentru pardoseli și 17.436 de litri de dezinfectanți pentru mâini

“Achiziția face parte din proiectul “Consolidarea capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Timișoara în vederea gestionării situației de pandemie generata de virusul SARS-COV-2 prin achiziția de echipamente de protecție medicală” este co-finanţat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020”, transmite Primăria Timişoara.

Pe lângă această finanțare din fonduri europene, autorităţile locale asigură în permanență finanțarea achiziționării de către școli și grădinițe a materialelor igienico-sanitare, în funcție de necesități, la solicitarea unităților de învățământ.

CITEŞTE ŞI: Bani europeni pentru reabilitarea energetică a liceelor Henri Coandă și Alimentar, din Timișoara! Investițiile se ridică la 11 milioane de euro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.