Skip to main content

Smuls din ghearele morţii! Un tânăr care a vrut să se spânzure a fost salvat de poliţişti, în ultimul moment

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa, a fost salvat în ultima clipă, de poliţiştii alertaţi de soţia lui.

Totul s-a întâmplat aseară, în localitatea Romos, judeţul Hunedoara, după o ceartă pe care tânărul a avut-o cu partenera lui.

CITEŞTE ŞI: Vine potopul! Meteorologii au emis o avertizare de ploi şi vijelii, valabilă până la miezul nopţii

Cu mintea întunecată de mânie, bărbatul a urcat în maşină şi a pornit spre pădurea din apropiere, spundu-i soţiei că se va sinucide.

Disperată, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor, care s-au dus imediat în căutarea tânărului.

I-au găsit maşina pe marginea drumului, iar în scurt timp l-au văzut şi pe el, atârnând în ştreang.

Norocul lui a fost că soţia îl suna disperată, iar oamenii legii au auzit soneria telefonului şi astfel l-au găsit la timp.

„O patrulă de poliție din cadrul Secţiei de Poliția Rurală Orăștie – Postul de Poliţie Romos s-a deplasat în teren, în căutarea tânărului, iar pe parcursul verificărilor unul dintre poliţişti a ţinut legătura cu apelanta, din discuțiile purtate cu aceasta aflând că tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism, în zona pădurii Cendea. Cei doi agenţi de poliţie au identificat autoturismul, parcat pe marginea drumului comunal 48 Orăștie-Romos şi au pătruns în pădure, în căutarea tânărului. Din întuneric, în liniştea nopţii poliţiştii au auzit soneria unui telefon mobil (telefonul se afla în buzunarul tânărului, iar cea care îl apela era soţia acestuia) şi s-au deplasat în direcţia respectivă, unde l-au identificat pe tânăr, reuşind să îl salveze în ultimul moment. La sosirea poliţiştilor, tânărul încă prezenta semne vitale, iar prin susţinerea părţii inferioare a corpului şi acordarea primului-ajutor, viața acestuia a fost salvată”, transmite IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

CITEŞTE ŞI: Controale ample, pe şantierele din Timişoara! Viceprimarul Ruben Laţcău stă cu ochii pe firmele care modernizează reţelele subterane

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.