Skip to main content

TM2023, prin ochii fotografilor amatori și profesioniști! CJT  organizează un concurs, iar cele mai frumoase imagini vor fi expuse în Belgia!

Consiliul Județean Timiș lansează un apel destinat fotografilor amatori sau profesioniști pe tema „Timișul ca destinație turistică, în contextul programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Inițiativa se dorește a fi o provocare și un îndemn la a surprinde în imagini acele momente semnificative care reprezintă cel mai bine județul nostru în 2023, anul deținerii acestui titlu.

CITEŞTE ŞI: Smuls din ghearele morţii! Un tânăr care a vrut să se spânzure a fost salvat de poliţişti în ultimul moment

Fotografiile pot reda momente de la activități socio-culturale organizate la nivel județean, de la concerte, spectacole, expoziții sau instantanee cu locuri și evenimente considerate reprezentative în contextul acestui program.

Echipa Biroului pentru dezvoltarea turismului și evenimente din cadrul Consiliului Județean Timiș, în calitate de organizatoare a apelului, le recomandă fotografilor să trimită acele imagini care pot reprezenta o invitație adresată turiștilor din țară și din străinătate. 

Apelul are dublul scop de a promova imaginea Timișului pe de o parte și, pe de altă parte, de a le oferi câștigătorilor posibilitatea să-și expună compozițiile în cadrul unei expoziții care va avea loc anul acesta, la Ambasada României din Regatul Belgiei.

Fotografiile pot fi trimise începând de astăzi, 24 mai, pe adresa de e-mail dezvoltare.turism@cjtimis.ro, termenul limită fiind 31 august 2023.

După această dată, toate imaginile primite se vor încărca pe pagina de facebook a Consiliului Județean Timiș – https://www.facebook.com/cjtimis unde, pentru 15 zile, vor putea fi votate și apreciate. 

CITEŞTE ŞI: Vine potopul! Meteorologii au emis o avertizare de ploi şi vijelii, valabilă până la miezul nopţii

Ulterior, pe baza criteriilor stabilite în regulamentul apelului, primele 30 dintre cele selectate vor fi incluse în expoziția de la ambasada din Bruxelles, iar autorii lor vor avea oportunitatea de a fi reprezentați la nivel internațional și de a promova cu mândrie imaginea Timișoarei și a întregului județ.  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.