Situaţie disperată, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara! Nu sunt asistente medicale şi infirmiere, la Terapie Intensivă!

Criza sanitară generată de pandemia de coronavirus este tot mai acută în spitalele de profil, în special pe Secţiile de Terapie Intensivă.

Este şi stiuaţia Spitalului Victor Babeş din Timişoara, unde toate paturile de ATI destinate bolnavilor de coronavirus sunt ocupate.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Masca de protecţie devine obligatorie pe malurile Begăi, NU şi în centrul Timişoarei

Iar problema cea mai gravă o reprezintă deficitul de personal, mai ales de asistente şi infirmiere.

Deşi, de la debutul epidemiei în ţara noastră, niciun angajat al acestui spital nu a dat bir cu fugiţii, schema de personal este redusă cu mult, faţă de nevoi.

În plus, cadrele medicale sunt obosite după 5 luni de luptă cu boala şi au nevoie de concediu de odihnă.

Tocmai de aceea, conducerea unităţii vrea să angajeze asistente medicale şi infirmiere.

“Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara angajează asistenți medicali și infirmiere pentru Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.Persoanele interesate sunt rugate să depună o cerere la adresa de e-mail secretariat@vbabestm.ro.Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0740.159.944 (Simona Penteleiciuc, Asistent Șef Compartiment ATI)”, anunţă reprezentanţii Spitalului Victor Babeş din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Carantină pentru românii care se întorc din 38 de ţări! Vezi aici lista actualizată a statelor cu risc epidemiologic

Pentru a face faţă numărului de bolnavi de coronavirus, care ajung la Terpaie Intensivă, spitalul ar mai avea nevoie de 8 asistente medicale şi 4 infirmiere.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.