Skip to main content

Situaţie disperată, în Vama Nădlac! Zeci de migranţi, pe punctul de a se asfixia, în tirul în care au fost înghesuiţi

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când, după un apel la 112, poliţiştii de frontieră din Arad au descoperit 55 de migranţi, în remorca unui camion.

Un şofer care a auzit zgomotele făcute de oamenii înghesuiţi în tir a cerut ajutorul autorităţilor.

CITEŞTE ŞI: Indivizi periculoşi, în libertate! Au înjunghiat un om şi l-au lăsat într-o baltă de sânge

Oamenii legii au solicitat în spriijin mai multe echipaje de la ISU, pentru cazul în care viaţa oamenilor ar fi fost pusă în pericol.

În paralel, au verificat camionul înmatriculat în Cehia, şi i-au descoperit pe cei 55 de oameni.

“Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au fost sesizați prin intermediul unui apel la 112, de către un șofer aflat în coloana de autoamarfare, pe sensul de ieșire din țară că, din compartimentul marfă al autocamionului pe care îl conduce, se aud zgomote. Imediat, o echipă din cadrul PTF Nădlac II s-a deplasat la fața locului, în același timp fiind anunțate echipaje ISU Arad, în eventualitatea necesității acordării de asistență medicală.  Ajunși la fața locului, lucrătorii noștri au deschis compartimentul marfă al ansamblului rutier înmatriculat în Cehia, descoperind astfel, în interior, 55 de cetăţeni străini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Alexandru Andrei Dincă.

Din fericire, starea de sănătate a migranţilor este una bună şi nu a fost nevoie de transportul lor la spital.

Acum sunt audiaţi, pentru a fi stabilită naţionalitatea şi statutul lor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie impuse măsurile legale necesare.

CITEŞTE ŞI: 2.500 de euro, pentru un singur articol! Cum vrea Centrul de Proiecte Timişoara să cumpere bunăvoinţa jurnaliştilor?

FOTO: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.