Skip to main content

Interes uriaş pentru concertele JAZZ AT LINCOLN CENTER WITH WYNTON MARSALIS! Sute de bilete, vândute în câteva ore

Filarmonica Banatul Timișoara a pus în vânzare biletele pentru cele două concerte exraordinare susținute de JAZZ AT LINCOLN CENTER ORCHESTRA CU WYNTON MARSALIS, la Sala Capitol, în 23 și 24 iunie 2023.

În primele ore, s-au vândut deja peste 500 de bilete.

Orchestra, care cuprinde 15 dintre cei mai buni artiști de jazz de astăzi, este condusă de Wynton Marsalis, director general și artistic al Jazz at Lincoln Center. 

Ansamblul, unul remarcabil de versatil, interpretează un repertoriu vast, de la compoziții originale și lucrări comandate de Jazz at Lincoln Center, până la compoziții istorice rare și capodopere ale lui Duke Ellington, Count Basie, Fletcher Henderson, Thelonious Monk, Mary Lou Williams, Dizzy Gillespie, Benny Goodman, Charles Mingus și mulți alții.

CITEŞTE ŞI: Situaţie disperată, în Vama Nădlac! Zeci de migranţi, pe punctul de a se asfixia, în tirul în care au fost înghesuiţi

Astfel, programul concertului extraordinar de jazz din 23 iunie 2023, de la ora 19:00, de la Sala Capitol va fi, categoric, unul complex și va fi o surpriză până la momentul evenimentului – va fi anunțat de către solist, direct pe scenă.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe myticket.ro: https://shorturl.at/zCDH8

În 24 iunie 2023, la ora 19:00, la Sala Capitol, într-un concert extraordinar se reunesc Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara, JAZZ AT LINCOLN CENTER și violonista NICOLA BENEDETTI.

Evenimentul va fi dirijat de maestrul CRISTIAN MĂCELARU, câștigător în anul 2020 al Premiului Grammy la categoria „Cea mai bună interpretare instrumentală solo”, pentru albumul ce cuprinde lucrări de Wynton Marsalis, înregistrat alături de Orchestra Simfonică din Philadelphia, având-o ca solistă pe violonista Nicola Benedetti.

În program sunt două lucrări în primă audiție, compuse de WYNTON MARSALIS – Concertul pentru vioară și orchestră și The Jungle.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, de la casieria instituției și de pe myticket.ro: https://shorturl.at/gBP03

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.