Skip to main content

Interes uriaş pentru concertele JAZZ AT LINCOLN CENTER WITH WYNTON MARSALIS! Sute de bilete, vândute în câteva ore

Filarmonica Banatul Timișoara a pus în vânzare biletele pentru cele două concerte exraordinare susținute de JAZZ AT LINCOLN CENTER ORCHESTRA CU WYNTON MARSALIS, la Sala Capitol, în 23 și 24 iunie 2023.

În primele ore, s-au vândut deja peste 500 de bilete.

Orchestra, care cuprinde 15 dintre cei mai buni artiști de jazz de astăzi, este condusă de Wynton Marsalis, director general și artistic al Jazz at Lincoln Center. 

Ansamblul, unul remarcabil de versatil, interpretează un repertoriu vast, de la compoziții originale și lucrări comandate de Jazz at Lincoln Center, până la compoziții istorice rare și capodopere ale lui Duke Ellington, Count Basie, Fletcher Henderson, Thelonious Monk, Mary Lou Williams, Dizzy Gillespie, Benny Goodman, Charles Mingus și mulți alții.

CITEŞTE ŞI: Situaţie disperată, în Vama Nădlac! Zeci de migranţi, pe punctul de a se asfixia, în tirul în care au fost înghesuiţi

Astfel, programul concertului extraordinar de jazz din 23 iunie 2023, de la ora 19:00, de la Sala Capitol va fi, categoric, unul complex și va fi o surpriză până la momentul evenimentului – va fi anunțat de către solist, direct pe scenă.

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, la casierie și pe myticket.ro: https://shorturl.at/zCDH8

În 24 iunie 2023, la ora 19:00, la Sala Capitol, într-un concert extraordinar se reunesc Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara, JAZZ AT LINCOLN CENTER și violonista NICOLA BENEDETTI.

Evenimentul va fi dirijat de maestrul CRISTIAN MĂCELARU, câștigător în anul 2020 al Premiului Grammy la categoria „Cea mai bună interpretare instrumentală solo”, pentru albumul ce cuprinde lucrări de Wynton Marsalis, înregistrat alături de Orchestra Simfonică din Philadelphia, având-o ca solistă pe violonista Nicola Benedetti.

În program sunt două lucrări în primă audiție, compuse de WYNTON MARSALIS – Concertul pentru vioară și orchestră și The Jungle.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, de la casieria instituției și de pe myticket.ro: https://shorturl.at/gBP03

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.