Skip to main content

Indivizi periculoşi, în libertate! Au înjunghiat un om şi l-au lăsat într-o baltă de sânge

Situaţie halucinantă în justiţia din România! Doi bărbaţi care au fost condamnaţi pentru tentativă de omor, au scăpat de puşcărie, pentru moment.

Fapta pentru care au fost judecaţi s-a petrecut la Arad, într-o casă părăsită, unde agresorii şi victima, cunoscuţi ca oameni fără adăpost, s-au aciuat.

La un moment dat, a izbucnit un conflict, iar doi dintre ei l-au luat la bătaie pe al treilea i l-au înjunghiat de mai multe ori.

CITEŞTE ŞI: 2.500 de euro, pentru un singur articol! Cum vrea Centrul de Proiecte Timişoara să cumpere bunăvoinţa jurnaliştilor?

I-au furat telefonul mobil şi 30 de lei, după care au încercat să îşi piardă urma, lăsând victima, într-o baltă de sânge.

Când au fost prinşi, agresorii au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor şi şi-au recunoscut fapta.

Magistraţii de la Tribunalul Arad i-au condamnat la câte 13 ani de închisoare, însă nu au motivat decizia la timp.

Din acest motiv, judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au desfiinţat hotărârea şi au dispus rejudecarea cazului, ceea ce înseamnă că ambii indivizi scapă, cel puţin pentru moment, de executarea pedepsei.

Conform jurnaliştilor de la Adevărul, sentinţa Curţii de Apel Timişoara este definitivă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.