Simonis schimbă regulile pentru desemnarea candidaţilor PSD! Ce spune despre propria candidatură?

PSD Timiş intră în febra pregătirilor pentru alegerile locale din 2022, iar în acest sens, viitorii candidaţi trebuie să îşi anunţe deja intenţia.

Lista cu toate numele doritorilor va fi evaluate în interiorul partidului, însă balanţa o va înclina sondajul de opinie care va fi realizat în perioada următoare.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Un bărbat a fost ucis de un tir, pe autostradă.

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, spune că este nevoie de o schimbare în modalitatea de desemnare a candidaţilor.

În acest sens, va fi realizată o cercetare sociologică extrem de detaliată, care să arate profilul de candidat pe care şi-l doresc cetăţenii şi proiectele de care este nevoie într-o comunitate.

“Decizia de canditatură la Consiliul Judeţean sau la Primărie trebuie luată în funcţie de ce-şi doresc cetăţenii. Dacă măsurătorile arată într-un fel sau altul, deciziile se vor lua în baza acestor analize. Poate aici e o greşeală pe care am făcut-o. Noi de fiecare data am scos candidaţii foarte târziu şi nu am făcut-o pe o analiză obiectivă, pe profil de candidat, pe program, sau pe ceea ce timişorenii sau timişenii şi-ar dori”, a explicat Alfred Simonis.

Preşedintele PSD Timiş spune că la începutul anului viitor va fi anunţată lista cu candidaţi la cele mai importante funcţii din judeţ.

Iar dacă în mod normal, liderul unei filiale îşi asumă un astfel de rol, Simonis dă înapoi, când e vorba despre a se înscrie în lupta pentru Consiliul Judeţean Timiş sau pentru Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Troleibuz în flăcări! 11 pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

“Nu e vorba despre acceptare. Nu trebuie să accept eu. Cred însă că sunt mai util în poziţia în care sunt, cea de parlamentar, dar mai ales cea de lider al grupului parlamentar, al celui mai mare grup din Parlamentul României. Primarul Timişoarei sau preşedinteşe Consiliului Judeţean, atunci când au o problem[ de rezolvat la Bucureşti, nu-şi sună parlamentarii din partidele în care sunt domniile lor, ci mă sună pe mine şi aproape de fiecare dată reuşesc să îi ajut. Uneori sunt chestiuni care nu pot fi rezolvate”, a mai spus Simonis.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Imaginea incompetenţei! Timişorenii din zona Clăbucet au primit boschetari, în loc de parcări şi spaţii verzi

Un nou proiect menit să schimbe la faţă, un cartier din Timişoara, a fost abandonat de administraţia Fritz.

FOTO: Atmosferă magică, la Muzeul Satului Bănăţean! S-a deschis Parcul Crăciunului!

În această seară s-a deschis Parcul Crăciunului, din Timişoara, iar atmosfera de sărbătoare a cuprin întregul Muzeu al Satului, care găzduieşte evenimentul, şi în acest an.

A furat tot ce i-a căzut în mână! Un curier și-a lăsat clienții fără coletele comandate

Un tânăr de 21 de ani, angajat la o firmă de curierat, a fost reținut de polițiști după ce a furat obiectele din coletele pe care trebuia să le distribuie clienților.

Tupeu maxim! USR-ista Aida Szilagyi dă vina pe jurnalişti, judecători şi adversarii politici, după ce a încălcat legea

La o săptămână după ce şi-a dat demisia din Consiliul Local, din cauza sentinţei date de Curtea de Apel, care atestă că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe, USR-ista Aida Szilagyi răbufneşte pe facebook.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.