Skip to main content

Se oprește apa în mai multe localități din județ, la început de săptămână! Aquatim anunță o serie de lucrări

Luni, 10 octombrie, între orele 9-16, la intersecția străzii Lucia cu DJ 592 din Moșnița Nouă se va executa o conectare de conducte.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Lucia, Domașnea, Teregova, Ursului, Inului, Cânepei, Macului, Dognecea, Criciova, Mărășești, Adamclisi, Armeniș, Bârna, Popândăului, Farmaciei, Gărâna, Iederei și Sofia.

Tot luni, între orele 8-17, în Timișoara se va executa o deviere de conductă pe strada Orșova, în dreptul Punctului Termic. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Orșova, Dej și la Punctul Termic 136.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, luni, 10 octombrie, între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în Balinț, Bodo și Târgoviște, iar între orele 9-14, pe străzile Calea Bichigiului, Țarinii, Vâlcele și Sebastian Olariu din Făget. De asemenea, în săptămâna 10-14 octombrie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe apa în Recaș.   

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.