Skip to main content

Sfârşit groaznic, pentru un bărbat care îşi măcina singur porumbul! A fost sfârtecat de utilajul la care lucra

Accident teribil, în această dimineaţă, când salavtorii au fost chemaţi de urgenţă, în ajutorul unui bărbat de 53 de ani.

Acesta era în curtea casei din Salonta, judeţul Bihor, şi s-a apucat de măcinat porumbul, cu un utilaj cuplat la tractor.

La un moment dat, omul a fost prins în măcinătoare şi, pentru că nimeni nu i-a auzit strigătele la timp, nu a putut să se elibereze,

CITEŞTE ŞI: Eminescu, celebrat de Casa de Cultură Timişoara, printr-o operetă de inspirație folclorică semnată de Filaret Barbu

A suferit leziuni grave, iar medicii care au ajuns de urgenţă, la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

Pe fir au intrat acum şi poliţiştii, care încearcă să stabilească exact, cum s-a petrecut tragedia.

„Poliţiştii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de 53 de ani, din municipiul Salonta. Din primele investigații, s-a constatat că acesta s-ar fi accidentat în timp ce măcina porumb, cu un utilaj cuplat la tractorul agricol. Din nefericire, acesta a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În acest moment, nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, transmite IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI: Detalii de ultimă oră despre cele două fete care s-au aruncat în gol, de pe o fabrică părăsită ! Copilele erau drogate cu cristal!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.