Skip to main content

Sfârşit groaznic, pentru un bărbat care îşi măcina singur porumbul! A fost sfârtecat de utilajul la care lucra

Accident teribil, în această dimineaţă, când salavtorii au fost chemaţi de urgenţă, în ajutorul unui bărbat de 53 de ani.

Acesta era în curtea casei din Salonta, judeţul Bihor, şi s-a apucat de măcinat porumbul, cu un utilaj cuplat la tractor.

La un moment dat, omul a fost prins în măcinătoare şi, pentru că nimeni nu i-a auzit strigătele la timp, nu a putut să se elibereze,

CITEŞTE ŞI: Eminescu, celebrat de Casa de Cultură Timişoara, printr-o operetă de inspirație folclorică semnată de Filaret Barbu

A suferit leziuni grave, iar medicii care au ajuns de urgenţă, la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

Pe fir au intrat acum şi poliţiştii, care încearcă să stabilească exact, cum s-a petrecut tragedia.

„Poliţiştii de ordine publică și de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de 53 de ani, din municipiul Salonta. Din primele investigații, s-a constatat că acesta s-ar fi accidentat în timp ce măcina porumb, cu un utilaj cuplat la tractorul agricol. Din nefericire, acesta a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În acest moment, nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, transmite IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI: Detalii de ultimă oră despre cele două fete care s-au aruncat în gol, de pe o fabrică părăsită ! Copilele erau drogate cu cristal!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.