Skip to main content

”Leii din Banat” merg la București pentru meciul cu Dinamo! Săptămâna viitoare joacă în Alpe Adria Cup

Baschetbaliștii timișoreni întâlnesc Dinamo București, în deplasare, în etapa a XVII-a a Ligii Naționale.

Partida va avea loc mâine, de la ora 17.45, la sala Dinamo.

Jocul va putea fi urmărit la Prima Sport 2 și Digi Sport 4. Gazdele se află pe locul al cincilea în Grupa A, cu 23 de puncte, în vreme ce băieții noștri ocupă locul al șaptelea, cu 19 puncte. În tur, la 10 noiembrie 2023, SCM Timișoara a învins Dinamo, la sala Constantin Jude, cu 91-82.

Meciul este decisiv pentru gazde, care în cazul unui succes se califică în Top 10. Echipa noastră urmează să evolueze în partea a doua a campionatului în Grupa 11-18.

Doi jucători autohtoni sunt pe lista indisponibilităților: Victor Legoșin, care a suferit o intervenție chirugicală, va absenta de la această partidă. Robert Schipor acuză și el probleme medicale.

Săptămâna viitoare, Leii din Banat reiau parcursul și în Alpe Adria Cup, urmând să joace în Cehia, cu BC Kolin, miercuri, 17 ianuarie, de la ora 18.30.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.