Skip to main content

”Leii din Banat” merg la București pentru meciul cu Dinamo! Săptămâna viitoare joacă în Alpe Adria Cup

Baschetbaliștii timișoreni întâlnesc Dinamo București, în deplasare, în etapa a XVII-a a Ligii Naționale.

Partida va avea loc mâine, de la ora 17.45, la sala Dinamo.

Jocul va putea fi urmărit la Prima Sport 2 și Digi Sport 4. Gazdele se află pe locul al cincilea în Grupa A, cu 23 de puncte, în vreme ce băieții noștri ocupă locul al șaptelea, cu 19 puncte. În tur, la 10 noiembrie 2023, SCM Timișoara a învins Dinamo, la sala Constantin Jude, cu 91-82.

Meciul este decisiv pentru gazde, care în cazul unui succes se califică în Top 10. Echipa noastră urmează să evolueze în partea a doua a campionatului în Grupa 11-18.

Doi jucători autohtoni sunt pe lista indisponibilităților: Victor Legoșin, care a suferit o intervenție chirugicală, va absenta de la această partidă. Robert Schipor acuză și el probleme medicale.

Săptămâna viitoare, Leii din Banat reiau parcursul și în Alpe Adria Cup, urmând să joace în Cehia, cu BC Kolin, miercuri, 17 ianuarie, de la ora 18.30.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.