Skip to main content

Detalii de ultimă oră despre cele două fete care s-au aruncat în gol, de pe o fabrică părăsită ! Copilele erau drogate cu cristal!

La o lună de la dubla sinucidere, care a şocat o ţară întreagă, apar noi informaţii despre cele două adolescente care s-au aruncat în gol de pe o clădire dezafectată.

Conform rezultelor examenului toxicologic, care s-a încheiat, copilele erau drogate cu Crystal Meth, substanţă cunoscută sub numele de cristal.

CITEŞTE ŞI: Se caută artişti vizuali şi peisagişti, pentru punerea în valoare a Conacului Mocioni! Doi dintre ei au şansa de merge într-o vizită de lucru, în Islanda

Acest drog este este una dintre cele mai puternice substanțe psihotrope care, pe de-o parte, dă dependență, iar pe de altă parte îi transformă pe consumatori în niște persoane extrem de violente, care ajung foarte ușor și rapid de la extaz la agonie și chiar la moarte.

”A fost identificată prezența unei substanțe psihoactive în organismul celor două fete. Este vorba despre acel drog cunoscut sub denumirea de Cristal. Nu putem preciza exact în ce moment au consumat”, a explicat pentru Gazeta de dimineață, procurorul Robert Scorța, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Alexandra şi Georgiana, din Uricani, judeţul Hunedoara, ambele în vârstă de 15 ani, şi-au pus capăt zilelor, în după-amiaza zilei de 9 decembrie 2023.

Prietene din copilărie, cele două fete au mers în Lupeni, în zona ”La ruine”, au urcat pe o clădire dezafectată şi s-au aruncat în gol, de la 20 de metri înălţime.

Înainte de a recurge la gestul extrem, una dintre ele şi-a sunat mama şi i-a spus ce urmează să facă.

Echipele de salvatori care s-au deplasat imediat la faţa locului nu au mai putu face nimic pentru cele două fete, decât să declare decesul.

Copilele au lăsat mai multe mesaje în care acuazau că au fost victime ale bullyingului.

CITEŞTE ŞI: Scandal de proporţii, la un supermarket din Timişoara! Un agent de pază a ajuns la spital, după ce a fost bătut de trei indivizi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.