Skip to main content

Senatorul tău: Mircea Vancia, un specialist în finanţe şi antreprenoriat

Mircea Vancia are 36 de ani și este tatăl unui baieţel de 3 ani.

După 15 ani de experienţă în cadrul unuia dintre lideri globali din aria serviciilor, unde a ajuns la cel mai înalt nivel, de 2 ani a devenit antreprenor.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, nu vrea pensie specială și își va da demisia din Parlament, înainte de încheierea mandatului

Economist de profesie, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, urmată de un Masterat în Pieţe Financiare.

Si-a început  activitatea profesională în domeniul serviciilor financiare încă din anul I de facultate şi, după numai 4 ani, a ajuns pe o poziţie de top management, unde a rămas pînă în anul 2010.

Ulterior a acceptat provocarea grupului din care făcea parte compania de servicii financiare de a coordona dezvoltarea unei noi companii din zona serviciilor.

A activat timp de 8 ani în noua companie pe care dezvoltat-o de la numai 3 angajati în 2010 până la peste 800 în 2018, ajungând în top 3 compani de profil din România.

În 2018 a făcut pasul spre antreprenoriat unde si-a dezvoltat propria companie în domeniul serviciilor.

Pasul spre politică l-a făcut în decembrie 2018, odată cu apariția PLUS, iar de atunci a contribuit activ la dezvoltarea PLUS și a Alianței USR PLUS la nivel local.

În prezent este Coordonator Organizare și membru în Biroul Filialei Judeţene PLUS Timiş.

În Parlament se va dedica reformelor de care România are nevoie ca să devină un stat cu adevărat european, de la reforme în educație, la reforme pentru reducerea poluării, la reforma electorală, alegeri în două tururi, fără penali în funcții publice, fără pensii speciale sau 300 de parlamentari.

”Nu mi-am pus niciodată problema să îmi gasesc rostul altundeva decât în România, acest fiind motivul pentru care am făcut pasul spre politică și am decis să imi folosesc întreaga experiență acumulată în slujba binelui public”, spune Mircea Vancia.

CITEŞTE ŞI: Premieră, la Timişoara! Bolnavii COVID cu forme medii primesc acasă concentratoare de oxigen şi pulsoximetre

Mai multe detalii găsiţi aici.

Comandat de: PLUS TIMIŞ

Executat de: SC Vest Image Production SRL

CMF: 11200033

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.