Senatorul tău: Mircea Vancia, un specialist în finanţe şi antreprenoriat

Mircea Vancia are 36 de ani și este tatăl unui baieţel de 3 ani.

După 15 ani de experienţă în cadrul unuia dintre lideri globali din aria serviciilor, unde a ajuns la cel mai înalt nivel, de 2 ani a devenit antreprenor.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis, nu vrea pensie specială și își va da demisia din Parlament, înainte de încheierea mandatului

Economist de profesie, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, urmată de un Masterat în Pieţe Financiare.

Si-a început  activitatea profesională în domeniul serviciilor financiare încă din anul I de facultate şi, după numai 4 ani, a ajuns pe o poziţie de top management, unde a rămas pînă în anul 2010.

Ulterior a acceptat provocarea grupului din care făcea parte compania de servicii financiare de a coordona dezvoltarea unei noi companii din zona serviciilor.

A activat timp de 8 ani în noua companie pe care dezvoltat-o de la numai 3 angajati în 2010 până la peste 800 în 2018, ajungând în top 3 compani de profil din România.

În 2018 a făcut pasul spre antreprenoriat unde si-a dezvoltat propria companie în domeniul serviciilor.

Pasul spre politică l-a făcut în decembrie 2018, odată cu apariția PLUS, iar de atunci a contribuit activ la dezvoltarea PLUS și a Alianței USR PLUS la nivel local.

În prezent este Coordonator Organizare și membru în Biroul Filialei Judeţene PLUS Timiş.

În Parlament se va dedica reformelor de care România are nevoie ca să devină un stat cu adevărat european, de la reforme în educație, la reforme pentru reducerea poluării, la reforma electorală, alegeri în două tururi, fără penali în funcții publice, fără pensii speciale sau 300 de parlamentari.

”Nu mi-am pus niciodată problema să îmi gasesc rostul altundeva decât în România, acest fiind motivul pentru care am făcut pasul spre politică și am decis să imi folosesc întreaga experiență acumulată în slujba binelui public”, spune Mircea Vancia.

CITEŞTE ŞI: Premieră, la Timişoara! Bolnavii COVID cu forme medii primesc acasă concentratoare de oxigen şi pulsoximetre

Mai multe detalii găsiţi aici.

Comandat de: PLUS TIMIŞ

Executat de: SC Vest Image Production SRL

CMF: 11200033

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.