Skip to main content

VIDEO Cabană, în flăcări! Cinci ore s-au chinuit pompierii să stingă incendiul

Pompierii au fost solicitați să intervină după ce o cabană din lemn a fost cuprinsă rapid de flăcări.

Intervenția a fost una extrem de dificilă pentru pompieri, care s-au luptat peste cinci ore pentru a lichida un incendiu izbucnit în cabana din localitatea Vulcan.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul clădirii și la mansarda acesteia, pe o suprafață de aproximativ 200 de mp.

La misiune au participat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pompierii Detașamentului Petroșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și echipajul SMURD Vulcan. Echipajele operative au acționat în forță, din interior, pe mai multe direcții, incendiul fiind localizat și mai apoi lichidat, 75% din suprafața clădirii (parter și etaj) fiind salvată”, transmite ISU Hunedoara.

Din fericire, nu au existat victime, o singură persoană a fost asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD, ca urmare a unui atac de panică.

Cauza probabilă a declanșării incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.