Skip to main content

Se oprește apa complet în mai multe localități din județ, dar și în unele zone din Timișoara, iar în altele, presiunea va fi scăzută! Aquatim anunță noi lucrări

Aproape toată săptămâna următoare, timișenii și timișorenii vor întâmpina probleme cu apa de la robinet.

Măsurile sunt necesare, întrucât reprezentanții Aquatim vor efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare.

Astfel că, marți și miercuri, între orele 9-14, se va opri apa în Găvojdia, iar în Buziaș presiunea va fi scăzută. De asemenea, joi, se va opri apa în Dragomirești și Zgribești, iar în Silagiu presiunea va fi scăzută, urmând ca vineri să se oprească apa în Jena, iar în Bacova presiunea să fie scăzută.

Totodată, de mâine până vineri, zilnic între orele 09:00- 15:00, se va opri apa în Giarmata, pe străzile Traian Vuia, Morii, Gării, Trandafirilor, Ardealul, Pobeda și în cartierul Tinerilor, în timp ce în restul localității presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.