Skip to main content

Jaf ca în filme, lângă Timișoara! Un om de afaceri a fost călcat de hoți cu cagule pe față, în toiul nopții!

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.

Totul s-a întâmplat în luna aprilie, iar ancheta polițiștilor s-a finalizat acum, când indivizii au fost identificați.

Este vorba despre doi bărbați de 34, respectiv 35 de ani, care au dat atacul în casa omului de afaceri, când nimeni nu era acasă.

S-au dus direct la seif și l-au luat cu totul, după care s-au făcut nevăzuți, însă jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.

„La data de 21.04.2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute, cu fețele acoperite, ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Moșnița Nouă din județul Timiș și ar fi sustras o cutie metalică tip seif, în interiorul căruia s-ar fi aflat suma de 1.000 de euro, mai multe bijuterii și obiecte de colecție din materiale prețioase, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 45.000 de euro”, transmite IPJ Timiș.

În această dimineață, oamenii legii au descins la trei locuințe din județul Brăila și două din Teleorman, de unde au fost ridicate mai multe telefoane mobile, cartele teefonice și monede din aur.

„Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbații ar fi implicați într-o activitate ce ar avea ca obiect furtul, extragerea și prelucrarea de metale rare prețioase extrase din componente electronice, fiind descoperite mai multe instalații folosite în acest scop„, mai anunță IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor, cei doi suspecți au fost ridicați și duși la audieri.

Cel mai probabil, ei vor fi reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de furt calificat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.