Skip to main content

Se întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche! Aquatim anunță lucrări la rețeaua de distribuție

Astăzi, locuitorii de pe mai multe străzi din Moșnița Veche vor rămâne, timp de jumătate de zi, fără apă la robinete.

Astfel că, între orele 9:00– 16:00, apa va fi oprită pe străzile Zmeurului, Mărului, Agrișului, Caisului, Teiului, Don Pasquale, Scorușului, Afinului, Fragului și Murului.

Măsura este necesară pentru efectuarea unei lucrări de conectare între conducta de apă de pe strada Zmeurului cu cea de pe strada Scorușului.

Aquatim recomandă consumatorilor din zonele menționate să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă, care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să nu folosească apa până la limpezirea completă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.