Skip to main content

Patricia Simona Lup, o figură proaspătă, fără scheleţi în dulap şi cu o mulţime de proiecte pentru Recaş! Cum vrea să câştige alegerile din 9 iunie? (P)

Într-o lume condusă, în ce mai mare parte de bărbaţi şi în care meritocraţia este un termen abstract, Patricia Lup îşi propune să fie alternativa pentru locuitorii din Recaş.

Cu o educație solidă și o experiență bogată în administrația publică locală, Patricia este determinată să aducă o schimbare reală în viețile recăşenilor în sânul cărora a crescut şi s-a dezovltat. Parcursul său academic impresionant reflectă, nu doar pasiunea pentru învățare și perfecționare, ci și dorința de a face o diferență reală în comunitatea de care aparţine. De la jurnalism și economie, până la drept și finanțe, Patricia a străbătut un drum lung și dificil, acumulând cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se confrunta cu provocările administrative cu încredere și pricepere.

Experiența sa în administrația publică locală, începând de la funcția de consilier la Primăria Recaș, a fost o școală de viață. A fost martora unei realități dure, a unei administrații caracterizate de nepotism, netransparență și ineficiență. Dar în loc să se complacă în acest cadru dezolant, Patricia a ales să folosească aceste experiențe ca pe un impuls pentru a schimba lucrurile în bine.

Viziunea Patriciei pentru Recaș este una amplă și plină de speranță. Ea vede un oraș în care fiecare locuitor se simte valorizat și are șansa să-și atingă maximum de potențial. Cu un accent deosebit pe dezvoltare economică și crearea de locuri de muncă, Patricia vrea să transforme Recașul într-o destinație atractivă pentru investitori și turiști.

Cu toate acestea, drumul către realizarea acestei viziuni nu este unul ușor. Patricia este conștientă de provocările și obstacolele care îi stau în cale, dar este hotărâtă să lupte pentru fiecare schimbare necesară.

Candidând din partea Partidului Forţa Dreptei, ea aduce în prim plan nu doar calitățile sale personale, ci și valorile unui partid care pune accentul pe integritate, transparență și responsabilitate.

Cu un primar ca Patricia Simona Lup, Recaşul are o șansă reală de a-și transforma viitorul și de a-şi recăpăta strălucirea și demnitatea pierdute.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.