Skip to main content

Politehnica Timișoara intră în lupta pentru medalii la Campionatul Național de alergare montană!

Atleții Politehnicii Timișoara se vor lupta pentru locurile de pe podium la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală,

Competiția se va desfășura la Câmpulung Moldovenesc, în acest weekend și vine la mai puțin de o săptămână de Campionatul Național de semimaraton (21,1 km), care a avut loc la București și unde sportivii timișoreni au câștigat medalii.

Prima cursă va avea loc sâmbătă și se va desfășura pe o distanță de 7 kilometri, fiind doar alergare verticală.

În cea de-a doua zi a competiției, duminică, atleții Politehnicii Timișoara vor fi la startul în cursa de alergare montană scurtă, care se va desfășura pe o distanță de 14 kilometri.

Politehnica Timișoara este reprezentată la feminin de Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro.

La masculin, pentru clubul alb-violet, vor alerga Cosmin Ardelean, Erik Krausz și Bogdan Toader. Evoluțiile acestora vor conta atât în clasamentul individual, cât și pe echipe. 

La Campionatul Național de semimaraton, care a avut loc duminică, 21 aprilie, Iulia Mărginean a câștigat medalia de bronz la tineret, pe echipe, la feminin, Politehnica Timișoara s-a clasat pe poziția a doua la senioare, iar la masculin, tineret, a obținut medalia de bronz.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.