Skip to main content

Se închide strada din fața Catedralei, pentru desfășurarea ceremoniilor dedicate Zilei Eroilor! Vezi aici programul complet al evenimentului

Mâine este Ziua Eroilor, iar, la fel ca în fiecare an, este celebrată prin festivități specifice.

Ziua Eroilor este o sărbătoare națională, care îi comemorează pe cei sau cele care au murit în timp ce se aflau în slujba forțelor armate, fiind celebrată la 40 de zile de la Paște.

Astfel că, mâine, în prima parte a zilei, va fi organizată o ceremonie religioasă și militară, atât în Cimitirul din Calea Lipovei, cât și în fața Catedralei Mitropolitane.

Pentru buna desfășurare a festivităților dedicate Zilei Eroilor, dar și a praznicului Înălțării Domnului, traficul rutier va fi închis în intervalul orar 11:45 -12:40, în fața Monumentului Crucificării din fața Catedralei Mitropolitane.

Programul complet al ceremoniilor poate fi consultat mai jos:

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada desfășurării ceremoniilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.