Skip to main content

Incendiu violent la un lăcaș de cult din vestul țării! Pompierii s-au mobilizat de urgență

S-a dat alarma, în această dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la o biserică.

Mai exact, flăcările au izbucnit la Centrul Creștin Betania din localitatea Șuncuiuș, județul Bihor. Imediat după ce s-a dat alarma, mai mulți membri ai serviciilor voluntare de urgență au intervenit pentru a minimiza pe cât se poate daunele produse, până la sosoirea echipajelor de pompieri.

În momentul în care au ajuns pompierii, incendiul se manifesta la unul dintre dormitoarele de la mansarda clădirii, iar, împreună cu pompierii aleşdeni, au reușit să stingă toate focarele extinse în cadrul bisericii.

Astfel, forțele de intervenție au salvat șapte din cele opt dormitoare aflate la mansardă și acoperișul clădirii, precum și sălile situate la parterul imobilului.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, incendiul soldându-se doar cu pagube materiale, arzând două paturi, o mochetă, două uși și o fereastră.

Pompierii spun că, cel mai probabil, cauză izbucnirii flăcărilor este de natură electrică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.