Skip to main content

Impact violent, aproape de centrul Timişoarei! O maşină a intrat în plin într-un scuter

Un bărbat de 47 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost izbit de o mașină, în timp ce el era pe scuter.

Totul s-a întâmplat pe strada Johann Heinrich Pestalozzi dinspre bulevardul Corneliu Coposu înspre strada Ștefan cel Mare, unde șoferul unui autoturism, în vârstă de 33 de ani, a intrat în plin într-un scuter, condus de un bărbat de 47 de ani.

În urma impactului, conducătorul motociclului a fost rănit și transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.