Skip to main content

Se dă startul distracţiei! Hai la cel mai mare Silent Disco din Timişoara!

Astăzi, începând cu ora 18:00, District23 dă startul celui mai mare Silent Disco din Timișoara cu 3 DJs, 3 frecvențe şi 3 stiluri muzicale.

Astfel, cei care ajung în acest weekend în Piaţa Unirii, pot alege muzica pe care să danseze: Mainstream, Hip-Hop sau Drum&Bass.

CITEŞTE ŞI: O adolescentă de 15 ani, dispărută fără urmă, de patru zile! Polițiștii timișeni sunt în alertă

Silent Disco este un concept de petrecere la care participanții, prin intermediul caștilor primite la intrare, pot alege frecvență preferată și se pot bucura de muzica mixată, LIVE, de unul dintre cei 3 DJ-i prezenți.

Fie că este vorba de muzică mainstream mixată de DJ-ii Flight Festival, muzică Hip-Hop/Urban, mixată de DJ-ii VEST FEST sau muzica Drum & Bass mixată de DJ-ii Magnetic, participanții pot oricând să schimbe registrul muzical prin simpla comutare de pe o frecvență pe alta.

Acest concept de party deși se prezintă ca o adunare liniștită și fară muzică, în căștile fiecărui participant este o adevărată petrecere cu muzică bună, mixată chiar de DJ-ii prezenți în fața participanților.

Evenimentul se desfășoară în zilele de 26, 27 și 28 mai, în spațiul amenajat din Piața Unirii din Timișoara, în intervalul orar 18:00 – 23:00, iar accesul este gratuit!

CITEŞTE ŞI: Se deschide circulația pe porțiunea parțial modernizată din DJ 691, în zona nodului cu A1 de la Giarmata!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.