Skip to main content

O adolescentă de 15 ani, dispărută fără urmă, de patru zile! Polițiștii timișeni sunt în alertă

O adolescentă de 15 ani din Deta a dispărut fără urmă încă de marți, 23 mai. Când au văzut că nu se întoarce acasă, familia fetei a alertat Poliția.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac acum verificări pentru depistarea fetei.

Goman Maria Pamela a plecat de la domiciliul său din orașul Deta într-o direcție necunoscută, iar până în prezent nu a mai revenit.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 metri, păr brunet, lung, 60 de kilograme și ochi negri.

La data dispariției aceasta purta o bluză neagră, blugi de culoare albastru, geacă de blugi scurtă de culoare albastru și adidași albi.

Ca semne distinctive, adolescenta are un tatuaj cu 5 stele pe clavicula stângă și un tatuaj cu semnul infinitului la încheietura mâinii stângi.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.