Skip to main content

SCM Timișoara joacă mâine, în deplasare, împotriva celor de la CS Năvodari!

SCM Timișoara joacă pe terenul formației CS Năvodari, în etapa a III-a din faza secundă a Ligii Naționale de Rugby.

Meciul va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 13.30, și contează pentru Grupa C.

Este prima deplasare a alb-violeților în această parte de campionat, după ce echipa timișoreană a stat în prima rundă.

„Urmează două-trei meciuri mai facile pentru noi, ca nivel al adversarilor. Vom avea aproximativ același lot la dispoziție, dar va trebui să respectăm regula celor șase străini. Noi, acum, avem nouă străini, deci trei sunt nevoiți să rămână pe tușă. Celor trei li se adaugă cei șase de la lotul național, așa că ajungem la nouă absenți. Dacă toată lumea va fi validă, putem alinia doar 21 de jucători. Mă uit insistent și la starea vremii și sper să nu avem parte la ora meciului de căldura sufocantă din ultimele zile”, spune Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM Timișoara.

Manualul Ligii Naționale prevede că la jocurile dintre echipe care în prima fază a campionatului au făcut parte din Seria 1 și cele din seriile inferioare este permisă folosirea a cel mult șase jucători străini. În prima fază a campionatului, CS Năvodari a jucat în Grupa 2, unde a ocupat locul IV.

Antrenorul a explicit și situația celor doi juniori care s-au antrenat de-a lungul verii cu seniorii:

„Pentru Mario Perici și Raul Uzbasich, am decis că este mai bine să-i împrumutăm la o echipă pe care probabil o vom întâlni în această grupă, Rapid București. Pentru viitorul lor pe termen lung, este mai bine ca acum să aibă minute în teren, că să-și crească nivelul. Am încercat să testăm și alți băieți, dar deocamdată diferența dintre nivelul lor și cel al seniorilor este mult prea mare”, mai spune Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM USV Timișoara

În primele două etape, gruparea din Năvodari a trecut acasă de Grivița UNEFS București (31-14) și a cedat pe terenul nou-înființatei Rapid București (25-52). Pe de altă parte, alb-violeții au fost implicați în thriller-ul Timișoara – Dinamo 45-50.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.