Skip to main content

Bătrân ucis, de un şofer care l-a observat prea târziu! Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul

O tragedie s-a petrecut în această dimineaţă, când un bărbat de 79 de ani a murit pe loc, după ce a fost spulberat de o maşină.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Aluniş, din judeţul Arad, iar deocamdată nu se ştie cine este de vină.

CITEŞTE ŞI: Interzis, pofticioşilor! Discuţii pe toate gusturile, despre cele mai apetisante preparate culinare

Cert este că bătrânul a era pe bicicletă, iar şoferul unei maişini care se deplasa către Fântânele, nu l-a observat, astfel că l-a lovit în plin.

Impactul a fost atât de puternic, încât medicii care au ajuns de urgenţă, la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.

„Un bărbat de 50 de ani, din Zăbrani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe D.J. 682, în localitatea Aluniș, spre Fântânele, a intrat în coliziune cu un bărbat de 79 de ani, din Frumușeni, care de deplasa cu bicicleta. În urma impactului a rezultat decesul biciclistului. Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.