Skip to main content

SCM Timișoara joacă mâine împotriva cehilor de la BK Redstone Olomoucko, în Alpe Adria Cup!

Leii din Banat întâlnesc BK Redstone Olomoucko, una dintre cele trei reprezentante ale Cehiei în competiție.

Gruparea din Olomouc se află pe locul al zecelea în prima ligă din Cehia, cu trei victorii din opt partide și nu a jucat în prima etapă din Alpe Adria Cup.

Olomoucko este o echipă valoroasă, pe care o cunosc destul de bine. Antrenor acolo este un prieten de-al meu cu care lucrez la campul de vară din Las Vegas, Andy Hipsher. Cehii au testat șase jucători americani, au păstrat patru, dar sunt în continuare în căutare de baschetbasliști. În plus, au câțiva jucători autohtoni foarte buni. Ca noi, au pierdut acasă foarte strâns, după prelungiri, în precedenta etapă de campionat. Va fi un meci bun, miercuri, căci echipa din Cehia, precum Dubrava, practică un joc cu număr de posesii foarte mare. Marchează între 90 și 100 de puncte/partidă, așa încât vom avea mult de lucru ca să nu le permitem un număr atât de mare de puncte în sala noastră„, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM Timișoara

Și timișorenii au cedat după prelungiri în precedentul meci de campionat, 97-100, cu Rapid București.

Noi am avut un meci foarte intens cu Rapid, cum de mult nu s-a mai văzut la sala Constantin Jude, dar care lasă urme. Le transmit jucătorilor că trebuie să mergem înainte, că sunt fericit să putem juca fiecare meci până la ultima secundă și că la un moment dat vom câștiga și noi un meci strâns. Și spun asta, căci cu Brașovul și cu Rapidul am cedat în urma unor partide decise în ultimele secunde„, mai spune Dragan Petricevic.

Partida cu formația din Cehia are loc mâine, 25 octombrie, de la ora 19.00, la sala Constantin Jude.

Meciul contează pentru etapa a doua, după ce în prima rundă alb-violeții au trecut de croații de la Dubrava cu 87-69, tot acasă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.