Skip to main content

Un bărbat care a agresat și hărțuit un cuplu de pensionari în mijlocul zilei, căutat de polițiști! Dacă îl recunoașteți sunați la 112

Polițiștii cer ajutor cetățenilor pentru identificarea unui bărbat bănuit că a agresat și hățuit un cuplu de pensionari, în miezul zilei.

În urma dispoziției procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor este autorizat să dea publicității fotografia unei persoane, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și hărțuire, pentru a solicita sprijinul cetățenilor în identificarea acesteia”, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

Bărbatul din imagine este bănuit că, la data de 27 martie 2022, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona Palatului Baroc din municipiul Oradea, în urma unei altercații spontane, l-ar fi lovit cu pumnul, la nivelul spatelui, pe un bărbat de 71 de ani, din Oradea, iar pe soția acestuia, o orădeancă de 69 de ani, ar fi strâns-o de umăr, fără ca aceștia să necesite zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii.

Totodată, bărbatul este bănuit că, i-ar fi urmărit pe cei doi pe străzile adiacente străzii Șirul Canonicilor, până în zona Parcului Olosig, unde aceștia au urcat într-un taxi, părăsind zona. Fapta a fost reclamată la 15 mai 2022.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la identificarea bărbatului din imagine, sunt rugate să se adreseze de îndată celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.