Skip to main content

Un bărbat care a agresat și hărțuit un cuplu de pensionari în mijlocul zilei, căutat de polițiști! Dacă îl recunoașteți sunați la 112

Polițiștii cer ajutor cetățenilor pentru identificarea unui bărbat bănuit că a agresat și hățuit un cuplu de pensionari, în miezul zilei.

În urma dispoziției procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor este autorizat să dea publicității fotografia unei persoane, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și hărțuire, pentru a solicita sprijinul cetățenilor în identificarea acesteia”, transmit reprezentanții IPJ Bihor.

Bărbatul din imagine este bănuit că, la data de 27 martie 2022, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona Palatului Baroc din municipiul Oradea, în urma unei altercații spontane, l-ar fi lovit cu pumnul, la nivelul spatelui, pe un bărbat de 71 de ani, din Oradea, iar pe soția acestuia, o orădeancă de 69 de ani, ar fi strâns-o de umăr, fără ca aceștia să necesite zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii.

Totodată, bărbatul este bănuit că, i-ar fi urmărit pe cei doi pe străzile adiacente străzii Șirul Canonicilor, până în zona Parcului Olosig, unde aceștia au urcat într-un taxi, părăsind zona. Fapta a fost reclamată la 15 mai 2022.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la identificarea bărbatului din imagine, sunt rugate să se adreseze de îndată celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.