Skip to main content

FOTO Maşină căzută în râu! Şoferul, de 73 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers

Un bărbat de 73 de ani, rănit după ce a plonjat cu mașina în albia unui râu.

Accidentul s-a petrecut înainte de prânz, în orașul Hațeg, județul Hunedoara.

Șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu autoturismul în albia râului Galbena.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, poliție și ambulanțe.

Astăzi, în jurul orei 11.00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din orașul Hațeg, care conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul în albia râului Galbena. Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni au întocmit, în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.