Skip to main content

Scene de groază, în plină stradă, după ce un individ a scos un cuţit şi a început să ameninţe trecătorii. Un bărbat a fost tăiat la o mână

A fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe și ameninţare, după ce mai mulţi martori au sunat la 112 şi au cerut ajutorul Poliţiei, pentru calmarea unui bărbat de 37 de ani.

Acesta a provocat haos pe bulevardul Traian din Hunedoara, unde i-a ameninţat pe toţi cei care erau acolo, un un cuţit cu lama de 40 de centimetri.

CITEŞTE ŞI: Premieră la Timişoara! Firma care plantează panseluţe prin oraş, se va ocupa şi de îngrijirea mormintelor

La faţa locului au ajuns de urgenţă, mai mulţi poliţişti care au reuşit să îl imobilizeze pe individul pus pe scandal şi l-au dus la audieri.

Oamenii legii au aflat că totul a pornit de la un conflict pe care acesta l-a avut cu un alt bărbat, pe care l-a şi lovit cu cuţitul.

Apoi, cu nervii întişi la maximum, atacatorul a început să îi ameninţe pe toţi cei care i-au ieşit în cale.

„În cel mai scurt timp, polițiștii Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde l-au
identificat şi imobilizat pe cel în cauză, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Hunedoara, lângă
care au găsit un cuțit cu lama de aproximativ 40 cm. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul respectiv avut un conflict verbal cu un alt bărbat, pe care l-a amenințat și l-a tăiat la degetul arătător al mâinii stângi. După aceasta, bărbatul s-a deplasat la un autoturism parcat în apropiere și
a proferat ameninţări cu acte de violenţă asupra unui alt bărbat, dar și asupra unui tânăr aflat în zonă”
, transmite IPJ Hunedoara.

Cel mai probabil, după audieri, atacatorul va fi reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de e loviri sau alte violenţe și ameninţare.

CITEŞTE ŞI: Noul stadion din Timişoara rămâne un vis frumos! Construirea obiectivului, amânată de măsurile fiscale propuse de Guvern

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.